Sider

fredag den 29. august 2014

Lidt grøn inspiration fra Spanien


Da jeg var i Spanien, var vi på et kæmpestort marked én af dagene, hvor der bl.a. var en helt masse boder med det lækreste frugt og grønt. Det tog jeg selvfølgelig lidt billeder af, og dem vil jeg da lige dele med jer, da jeg synes de er så fine med alle de flotte farver. Jeg synes altid man bliver super inspireret til at leve sundt, når man ser sådan nogle billeder. Ikke at det nogensinde varer ved i mit tilfælde, haha ;) God weekend allesammen!

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. eeej hvor ser det altså fantastisk ud! elsker sådan nogen markeder. vi har selvfølgelig grønthandleren og torvhallerne. men det bare alligevel ikke helt det samme som i udelandet :)
  - smukke billeder :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er virkelig bare helt specielt! :)

   Slet
 2. Jeg har fulgt dig længe men det er først lige gået op for mig, hvor fin din blog er! :)
  Kig gerne forbi mig

  www.sarahnadia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak skal du have! Skal nok kigge forbi ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...