Sider

fredag den 1. august 2014

Lidt sød musik på en fredag aften..


Jeg snakkede jo en hel del om Lana Del Reys nye album "Ultraviolence" op til udgivelsen, men har faktisk ikke rigtig nævnt det efter, jeg har fået det, hvilket jo egentlig er lidt mærkeligt. Men jeg kan afsløre, at jeg elsker det lige så højt som "Born To Die" og er faktisk vild med stort set alle sangene, så jeg anbefaler helt klart at lytte til hele albummet. Men én af sangene skiller sig dog ud som min absolutte favorit, og det er "Money Power Glory", som jeg faktisk ikke hører så mange snakke om. Men jeg synes bare den er så magisk og helt fantastisk, at jeg tænkte jeg ville dele den med jer. Så nyd den og fortæl mig endelig, hvad du synes om den og albummet generelt i kommentarerne :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...