Sider

tirsdag den 5. august 2014

Lidt shopping i Spanien


Udover sol og sommer forbinder jeg også altid ferier med en del shopping, da det altid er så spændende at shoppe i udlandet med de mange anderledes butikker og ikke mindst de lavere priser. Og i år var ingen undtagelse, selvom jeg dog ikke lige havde det helt store budget at shoppe for. Men lidt blev det da til alligevel ;)

Jeg fandt en lækker oversize blazer i en butik, der hedder Pull&Bear, som vist nok er ejet af Zara, og det var faktisk lidt af et kup, for den var på udsalg til bare 10 euro! Så 75 kr for en blazer er altså lige til at overkomme, og jeg glæder mig meget til at få brugt den her, når vejret bliver lidt koldere. Derudover var jeg selvfølgelig også i Zara, som der jo er så dejlig mange af i Spanien, da de jo stammer derfra. Og der købte jeg den den fine hvide top og et par mørkeblå jeans. Derudover blev det også til en fin sart lyserød neglelak fra OPI, og nogle bøger i lufthavnen. Så jeg er meget glad! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...