Sider

søndag den 10. august 2014

Meget om ørerne..


Ja, som overskriften siger, så har jeg altså rimelig meget at se til lige for tiden, hvilket nok også kan mærkes på bloggen desværre. Har ellers så meget materiale til forskellige indlæg, men det kniber bare lidt med tiden, for siden jeg kom hjem fra ferie, har jeg bare haft forskellige aftaler eller forpligtelser næsten hver dag, og den kommende uge bliver desværre lige sådan, hvis ikke værre. Og det er egentlig ret ærgerligt, da det er min sidste ferieuge, inden jeg starter i praktik på fuld tid næste mandag. Så jeg ville gerne have haft lidt flere dage, hvor jeg bare kunne slappe fuldstændigt af. Men det er nu også godt nok at holde sig i gang - så bliver det forhåbentlig ikke så svært at komme i gang igen for alvor med praktikken. Så ja, der bliver nok desværre ved med at være en del stille dage her på bloggen, for tiden er der bare ikke. Men jeg skal nok forsøge at holde den så meget i gang, som jeg kan. Jeg håber I hygger jer, og ikke stresser helt så meget rundt som mig. I må i hvert fald have en skøn uge :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...