Sider

mandag den 11. august 2014

Mit træningstøj..

Top: H&M - Tights: Nike - Sko: Nike

Jeg har jo for nyligt meldt mig ind i et fitnesscenter, da jeg gerne for alvor vil komme i god form og smide de der irriterende ekstra kilo. I den forbindelse skal man jo gerne have et eller andet tøj at træne i også, og da jeg var på vej til træning i går, tænkte jeg, at det egentlig kunne være meget sjovt at tage lidt billeder og vise jer, hvordan jeg oftest ser ud, når jeg træner. Jeg har nemlig fundet noget tøj, som fungerer super godt for mig, synes jeg!

Som I kan se, er jeg ret glad for Nike (som så mange andre), og både tights og løbesko er jeg super glad for, da de bare fungerer og dermed gør det hele nemmere under træningen. Derudover er toppen super fin, da den er lidt længere og ikke er så tætsiddende, som mange andre, hvilket jeg godt kan lide. Min sports-BH er desuden fra Casall, og den fungerer bare super godt, hvis man har en lidt større barm, da den virkelig holder det hele på plads ;) Så jeg har det så godt i det hele, hvilket jo virkelig er vigtigt, da man gerne skal kunne fokusere fuldt ud på træningen fremfor tøj, der ikke sidder godt. Næsten det hele kan faktisk fås på Zalando.dk, hvor du lige nu kan spare 10%, hvis du køber for 750 kr med denne rabatkode fra Flipit.com. Så shop endelig løs, for de har jo bare SÅ mange lækre ting! :)

(Sponsoreret indlæg)
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...