Sider

søndag den 24. august 2014

Praktik, travlhed og dårligt vejr


Overskriften opsumerer pretty much min uge. Jeg er jo startet i praktik på fuld tid denne uge i forbindelse med min uddannelse - et praktikophold der varer de næste tre måneders tid. Så jeg har lige skullet vænne mig til at skulle op kl 7 hver dag, hvilket mit store sovehjerte ikke ligefrem har brudt sig om. Men derudover er praktikken gået super godt. Det er i en mindre biograf, hvor jeg arbejder meget med kommunikation og deres digitale og sociale medier, så det er super spændende og skal uden tvivl nok blive godt og lærerigt.

Derudover har jeg haft en del andre ting at se til også bl.a. mit arbejde i Matas i går, mens jeg flere gange er blevet helt og aldeles gennemblæst og gennemblødt af det forfærdelige vejr, der har været hele ugen. Det har bare været så elendigt, og jeg er virkelig deprimeret over, at efteråret tilsyneladende er kommet for at blive så tidligt. Det lyder dog til, at det bliver lidt bedre denne uge, men stadig ikke sommerligt. Så jeg må nok hellere vænne mig til det.

I dag har jeg haft en tiltrængt afslapningsdag, hvor jeg har fået ladet batterierne lidt op igen, så jeg er klar til praktik og arbejde de næste 6 dage igen. Det er lidt hårdt, men nu også godt nok at holde dig i gang! I må have en skøn uge :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...