Sider

søndag den 17. august 2014

Sidste feriedag


I dag har været rimelig deprimerende, det har nemlig været min sidste feriedag, inden jeg starter i praktik på fuld tid i morgen og de næste 3 måneder frem. Det bliver selvfølgelig virkelig spændende, men det er bare altid trist, når ferien er slut. Så i dag har jeg bare slappet af på sofaen, bagt og trøstespist macarons, og løbet en lille tur her til aften for ikke at få alt for dårlig samvittighed ;) Men de er i hvert fald super gode de macarons fra Amo, for jeg har slet ikke tålmodighed eller evner til at lave dem fra bunden. Dog anbefaler jeg at putte en anelse mere vand i, end der står på pakken for ellers bliver de virkelig grimme (jeg taler desværre af erfaring!). Det gjorde de dog heldigvis ikke i dag, og mhmm de smager så godt! Men I må i hvert fald have en skøn uge allesammen, og hvis I ligesom mig starter op efter ferie, så føler jeg med jer ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Ja okay, lidt mere vand er vist en god idé, for hvor er de blevet pæne! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Er også totalt stolt af mig selv efter fiaskoen første gang! ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...