Sider

mandag den 25. august 2014

Sidste ferieoutfit i denne omgang

Top: Vero Moda - Shorts: H&M - Sandaler: Peperoni - Ur: Dolce & Gabbana


Ja, så blev det tid til det sidste outfit fra Spanien, hvilket nok også er godt nok, for de gør mig en anelse deprimeret over, at sommeren er ovre. Gid der stadig var varmt nok til så lidt tøj! Men billederne er fra en af de sidste aftener, hvor vi selvfølgelig var ude at spise, så tøjet er lidt i den finere ende, og både shorts og top er nogle af mine favoritter. Jeg kunne virkelig godt lige klare en uges tid mere dernede, for det var virkelig et fantastisk sted og en fantastisk ferie ;)

Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Jeg er lige kommet hjem fra sommerferie og frygter også at jeg bliver lidt trist, når jeg kigger billeder igennem. Men det er gode oplevelser :)
  Jeg synes at dit outfit er super fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og ja, det kan jeg bestemt godt forstå! Heldigvis er sommeren da vendt lidt tilbage igen nu ;)

   Slet
 2. Åh sommerferie! Du ser super fin ud :)

  www.amydyrholm.dk

  SvarSlet
 3. hvor er du altså fin ud! - er helt vild med toppen :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og den er også bare en af mine favoritter :)

   Slet
 4. Av hvor gør det ondt at se sådan noget dejligt vejr :-)
  Men rigtig fint outfit! Toppen er simpelthen så smuk til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig trist! Men heldigvis har vi da haft godt vejr de sidste par dage herhjemme nu :D
   Ih, tusind tak skal du have :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...