Sider

fredag den 15. august 2014

Sig hej til mit teenageidol..


De fleste af os har nok haft et eller andet stort idol i teenagetiden, det kan jeg i hvert fald ikke selv løbe fra. Jeg var nemlig kæmpe stor fan af Hilary Duff, og når jeg siger kæmpe stor, så mener jeg virkelig kæmpe stor. Vi snakker høj aktivitet på forums, bøger, plakater og hele molevitten. Jeg var lettere besat. Heldigvis valgte jeg dog rigtig fornuftigt med Hilary, for hun har vist sig at være én af de eneste Disney-stjerner uden en masse skandaler, og som stadig virker ret normal. For nyligt er hun vendt tilbage til musikken (hun er også skuespiller) efter mange år væk, og den nyeste single "All About You" er jeg faktisk ret vild med, selvom jeg ikke normalt er til sådan nogle popsange. Men den er bare super sød og catchy, så jeg tænkte jeg ville dele den med jer sammen med min lille historie fra mine lettere kiksede teenageår.

Hvem var jeres største idol, da I var teenagere? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...