Sider

søndag den 31. august 2014

Skønhedsfavoritter: Juli/august 2014


Jeg fik ikke lagt nogle skønhedsfavoritter op sidste måned, da jeg på det tidspunkt lige var kommet hjem fra ferie og ellers havde en masse at se til, så jeg glemte det simpelthen. Derfor har jeg slået de to måneder sammen, da jeg generelt også har brugt mange af de samme produkter her over sommeren. Jeg har valgt ikke at inkludere solprodukter, selvom de selvfølgelig har været flittigt brugt, for dem har jeg nemlig allerede gennemgået ret grundigt i dette indlæg.
Så lad os komme i gang med favoritterne:

1. Yes To Carrots håndcreme:
Denne håndcreme er super god, da den både er ret fed i konsistensen, men samtidig trækker virkelig hurtigt ind i huden. Og så er det en dejlig stor tube, så der går ret lang tiden inden, man løber tør.

2. Estee Lauder "Double Wear" concealer i farven "02":
Hen over sommeren har jeg skiftet min sædvanlige concealer fra MAC (Pro Longwear) ud med denne, da den er lidt mørkere i farven, og dermed har passet perfekt her, når jeg har lidt mere farve i huden. Den er dog klart for mørk til mig om vinteren! Men den er super god og minder generelt rigtig meget om den, jeg normalt bruger.

3. Dove bodylotion med granatæble:
Min hud på kroppen bliver altid lidt tør om sommeren pga. sol, pool/havvand osv., så derfor har jeg brugt denne bodylotion en del. Den dufter helt fantastisk og så trænger den hurtigt ind i huden, hvilket er super vigtigt for mig, da jeg ikke kan klare at føle mig "klistret". Og så giver den selvfølgelig masser af fugt til huden.

4. Estee Lauder "Double Wear Light" foundation i farven "1.0":
Denne foundation er også en anelse for mørk til mig i farven normalt, men passer perfekt her om sommeren. Jeg bruger generelt ikke så meget makeup om sommeren, men hvis jeg lige har villet udjævne min hud lidt, så har denne været perfekt, da den er meget let og naturlig på huden, samtidig med den dækker det værste.

5. MAC blush i farven "Peaches":
Som I kan se er denne blush højt elsket. Den har den fineste ferskenfarve og specielt her om sommeren komplimenterer den bare min hud så fint, så jeg har nærmest kun brugt den.

6. Origins eyeliner i farven "02 Fudge":
Jeg er for første gang i mit liv blevet helt vild med brun eyeliner! Jeg har stort set ikke brugt min sædvanlige sorte den sidste måneds tid, da jeg synes den brune giver et super naturligt og mere blødt look til øjnene, som jeg er ret vild med.

7. Origins "GinZing" fugtighedscreme:
Min hud i ansigtet har aldrig helt brug for så meget fugt om sommeren som de andre årstider. Derfor har jeg brugt denne fugtighedscreme, som er lettere end den, jeg normalt bruger (Make A Difference fra Origins). Det har fungeret super godt, men jeg kan allerede nu mærke, at den ikke vil give nok så snart vejret bliver koldere. Men den er super god, hvis man ikke døjer med ret meget tørhed, og bare vil have en dejlig let creme, der giver lidt fugt og udstråling.

8. OPI neglelak i farven "Ballet Slippers":
Jeg købte denne neglelak i Spanien og har nærmest ikke brugt andre siden. Den er en anelse transparent og giver derfor bare en lys rosa farve til neglene, der ser helt naturlig ud og giver et klassisk og clean look. Den er så fin!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Åh, den neglelak fra O.P.I ser bare super fin ud! :)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den virkelig også - så klassisk! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...