Sider

fredag den 1. august 2014

Solprodukter på ferien


Noget af det man i høj grad forbinder med ferier er solbeskyttelse, som er en til tider ret irriterende nødvendighed, hvis man ikke vil forbrændes. Jeg har jo lige været på ferie, og derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer, hvilke solprodukter, jeg havde med. Jeg havde egentlig taget billedet til et indlæg inden ferien, men så slog det mig, at det nok var smartere at vente til efter, så jeg rent faktisk kunne fortælle, hvad jeg synes om dem.

Jeg havde to solcremer til kroppen med; én almindelig fra Matas Striberne og en spray fra Garnier, hvor sidstnævnte var tænkt som en opfrisker i løbet af dagen. Faktoren på 30 passede fint, da jeg ikke blev forbrændt, men stadig blev brun også. Jeg var dog ikke helt imponeret af den fra Striberne, da jeg synes den klistrede lidt for meget, hvis man skulle have tøj på og ikke bare ligge ved stranden. Sprayen var super smart, men man kan bare nemt komme til at putte for lidt på. Til ansigtet brugte jeg den fra Shiseido, da jeg godt kan lide at bruge en lidt bedre én til ansigtet, da jeg er bange for at få urenheder ellers. Men denne er super god og fedter ikke - og ingen urenheder!

Derudover havde jeg en lille stift med i faktor 50+, hvis jeg nu skulle blive forbrændt nogle lidt udsatte steder, men den fik jeg faktisk ikke rigtig brug for. Og så selvfølgelig en læbepomade, så læberne ikke bliver forbrændte og den fra Piz Buin er super lækker, fordi den dufter skønt af vanilje. Det er jo også vigtigt at beskytte håret, og jeg var så heldig at finde denne billigt hos en frisør, men jeg kender ikke lige mærket. Men mit hår har i hvert fald ikke taget skade, så den må have virket. Den dufter super godt, men kan godt få håret til at se en anelse fedtet ud.

Og sidst men ikke mindst, så er det jo også super godt med en after sun lotion, så man plejer huden lidt, efter den har været udsat for solen. Jeg er dog aldrig særlig god til at bruge det, da jeg synes det er så trælst at skulle smørre sig ind i endnu et produkt, når man hele tiden bruger solcreme. Så derfor brugte jeg den fra Nivea, man bruger i badet, da det er noget nemmere. Og jeg tror da også den virkede godt nok, som sagt havde jeg ikke de store problemer med solen. Men tror dog ikke på, at den er så effektiv, som en rigtig creme, men det er bestemt bedre end ingenting.

Så alt i alt er jeg godt tilfreds og blev som sagt ikke forbrændt. Har I nogle specielle solprodukter, I vil anbefale? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...