Sider

søndag den 7. september 2014

Dagens outfit i ny lækker blazer

Blazer: Pull&Bear - Top: H&M - Jeans: Zara - Ballerinaer: H&M - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Det bliver lige lidt kort fra mig, da jeg er ret så træt. Billederne er fra i går aftes, hvor jeg var ude at spise lækker mad med familien. Det var lige, da vi var på vej ud af døren, så der blev ikke lige tid til diverse detaljebilleder. Men jeg er i hvert fald super glad for blazeren, som jeg købte i Spanien til bare 75 kr. Det er helt sikkert en ny favorit! I dag har vi holdt fødselsdag for min mor, og da jeg så kom tilbage til Aalborg var jeg endelig inde at træne igen. Det var hårdt, så nu vil jeg bare hoppe på hovedet i seng. Godnat! :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker blazer, den klæder dig helt vildt godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, er også super glad for den! :)

   Slet
 2. Elsker bare Pull & Bear <3 den er bare så flot til dig søde :) lækkert outfit !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig et lækkert mærke! Og tusind tak skal du have :) <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...