Sider

søndag den 28. september 2014

En rigtig søndag


Jeg har i dag endelig haft en dag uden nogen som helst form for planer. Hold op, hvor var det tiltrængt efter et par sindssygt travle uger! Jeg har bare sovet længe, haft besøg af min far, som var så sød at komme og lappe min cykel og ellers bare fået gjort rent og vasket tøj. Og så lavede jeg mine elskede chocolate chip cookies, som jeg ikke har fået i evigheder. Opskriften kan findes lige her - de er seriøst så lækre! Og med Sex & The City 2-filmen i fjernsynet lige nu, så har det bare været den skønneste afslapningssøndag.

Den kommende uge er heldigvis ikke så travl som de forrige, så jeg skulle endelig gerne have noget mere tid til overs til bloggen. Og derudover så har jeg også endelig en friweekend fra jobbet, så jeg skal på et tiltrængt besøg hos mine forældre for første gang i en hel måned. Det bliver godt! Har I nogle spændende planer for den kommende uge? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...