Sider

torsdag den 4. september 2014

Filmanbefaling: Magic In The Moonlight


For nogle uger siden var jeg i biografen og se "Magic In The Moonlight", og jeg havde egentlig tænkt mig at anbefale den her på bloggen, men så må jeg være kommet fra det igen. Det er nemlig en super sød og smuk feel-good film, som jeg klart ved anbefale, hvis man er til romantiske komedier. Den foregår i 1920'erne og handler om en kynisk tryllekunstner (Colin Firth), som drager til den smykke kyst i Sydfrankrig for at afsløre en clairvoyant (Emma Stone) som svindler. Jeg elsker stemningen af 20'ernes Sydfrankrig i den, skuespillerne og ja, det er virkelig bare en super sød film!
Har du set nogle gode film for nyligt?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...