Sider

torsdag den 25. september 2014

Første rigtige efterårsoutfit

Strik: Modström - Jeans: Lee - Støvler: Bianco - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Outfittet er helt tilbage fra i mandags, men i dag var første dag siden, hvor jeg er kommet hjem før mørkets frembrud og dermed kunne tage billeder. Jeg skulle så ud af døren igen med det samme nærmest, så det er ikke lige jordens bedste billeder. Men strikken er ret ny faktisk, jeg fandt den til bare 50 kr på et loppemarked, så det vil jeg da kalde lidt af et kup! Men med strik og støvler må man sige, at det for alvor er blevet efterår nu - jeg har også allerede taget min mindst varme vinterjakke i brug, for sommerjakken er simpelthen for kold nu. Det er virkelig sørgeligt med kulden og regnen, men jeg er så inspireret tøjmæssigt til efteråret. Hvis jeg så lige havde haft nogle penge at bruge på en masse nyt, så havde det været dejligt haha. Meeeen løn på tirsdag! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...