Sider

lørdag den 13. september 2014

Hvor er jeg henne?


Som I måske har bemærket, så har jeg været lidt fraværende på bloggen de sidste dage. Men jeg har simpelthen haft så meget at se til de sidste uger, og jeg har ikke været god nok til at få planlagt nogle indlæg på forhånd, for det har jeg egentlig heller ikke haft tid til. For når jeg er i praktik på fuld tid, har haft en del vagter i Matas, forskellige arrangementer om aftenen, mens jeg også gerne har villet holde træningen ved lige, så har der bare ikke været meget tid til overs. Og det tyder desværre ikke på at det bliver bedre de næste par uger, så det kan godt være det bliver lidt sparsomt med opdateringer der også. Men jeg bliver bare nødt til at prioritere lidt, da jeg kører mig selv fuldstændig ned ellers.

I dag har stået på arbejde både i Matas og derefter et par timer på mit praktiksted, og i morgen skal jeg igen et par timer derind til et arrangement, hvorefter jeg også gerne skal have trænet, gjort rent og vasket tøj. Suk! Men der skulle alligevel gerne blive tid til lidt forberedelse af indlæg alligevel. Så nu vil jeg bare smutte i seng, er så træt! Beklager det lidt kedelige indlæg, men tænkte lige, at mit fravær krævede en lille opdatering :) I må have en rigtig god søndag!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...