Sider

mandag den 15. september 2014

Jeg glæder mig til..


Jeg nævnte for noget tid siden, at jeg om ca. en måneds skal til London på en lille forlænget weekend. Hvad jeg dog helt glemte at nævne i det indlæg, er faktisk noget af det, som jeg glæder mig allermest til ved turen, nemlig at vi skal ind og se "The Making of Harry Potter"-studiet med de mange sets og rekvisitter fra optagelserne af filmene. For en Harry Potter-nørd som mig bliver det virkelig bare som en drøm, der går i opfyldelse, og jeg var nemlig så knust over, at jeg ikke kunne komme derind sidst, jeg var i London. Så det bliver virkelig bare så godt, og jeg er sikker på jeg kommer til at fylde hele mit kameras memory-kort op derinde. Er der nogle af jer, der har været der? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Det kan jeg udemærket godt forstå! Det er faktisk lidt komisk, jeg har lige være i London, hvor jeg besøgte studiet. Det var så fedt, og helt bestemt det hele værd. Glæd dig! Og ja, ud kommer til at fylde hele dit memory card ;-) Du kan btw se nogle billeder på min blog derfra, hvis du kigger lidt længere tilbage :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare godt! Og vil helt sikkert lige tjekke dine billeder :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...