Sider

onsdag den 17. september 2014

Kærlighed til kaffe


Efter at jeg er startet i praktik har jeg fået et noget andet og varmere forhold til kaffe. Fra kun at kunne lide det i en kakaoblanding eller diverse andre søde blandinger, kan jeg nu rent faktisk nyde en caffe latte eller almindelig kaffe med en god sjat mælk i (sort kaffe er jeg dog stadig ikke fan af). Jeg er faktisk blevet en anelse afhængig!

I den forbindelse er der en del kafferelaterede ting, jeg virkelig godt kunne tænke mig. Nogle af dem, der i den forbindelse laver nogle rigtig lækre ting er Bodum - et mærke de fleste nok kender ret godt. Jeg kunne især godt tænke mig en mælkeskummer, da det bare gør en kæmpe forskel for kaffen, og de laver nogle, som er super smarte og heller ikke vildt dyre. Derudover er jeg vild med deres stempelkander og -krus, for det er altså bare noget smartere, end at skulle have en stor almindelig kaffemaskine til at stå fremme. Og så er de gennemsigtige krus da bare SÅ fine, for det gør det også bare lidt ekstra lækkert, når man rent faktisk kan se kaffen. Dem kunne jeg klart godt bruge!

Men Bodum er jo ikke kun udstyr til kaffen, de laver også utrolig mange andre produkter, alt fra køkkenservice til juicere, toastere (se udvalget her) og endda også griller. Så hvis du mangler lidt til køkkenet, så er deres hjemmeside da helt klart et besøg værd! Og hvordan har I det egentlig med kaffe? :)

(I samarbejde med Bodum)
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker kaffe, allerhelst nykværnet og friskbrygget - men jeg er ikke sart. Dog er den billigste instant ikke lige mig, det skal helst "være rigtig kaffe", medmindre det er Noirs intant med karamel eller hasselnød.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh den lyder super lækker Noirs med karamel - den skal vist prøves! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...