Sider

onsdag den 10. september 2014

Min vinterjakke fra Topshop

(Har tilladt mig at genbruge et billede fra sidste år)

Selvom vejret er dejlig sensommerligt disse dage, så kan det nok ikke længere benægtes, at efteråret og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Jeg står dog heldigvis ikke og mangler en vinterjakke, jeg købte nemlig en for et års tid siden, som jeg er super glad for. Jeg købte ellers også en året før men den var bare ikke helt varm nok, så den bruger jeg mere som en overgangsjakke eller på milde vinterdage for lidt variation.

Men tilbage til vinterjakken så er den fra Topshop, og den kan købes igen i år lige her (kan også fås i grøn og sort). Den er super lækker fordi den har en kæmpe pelskrave (fake selvfølgelig) og det lækreste varme og bløde for både i hætten og inde i jakken. Det eneste negative er, at der ikke er noget for i ærmerne, så de er lidt kolde i forhold til resten af jakken. Men jeg havde i hvert fald ikke problemer med at holde varmen i den sidste år, og det plejer jeg ellers tit at have, da jeg synes det er svært at finde ordentlig varme jakker, hvis man ikke vil gå med ægte dun.

Dog kunne jeg godt bruge en lækker frakke til lidt finere lejligheder, så jeg er lidt på udkig efter én, der ikke er for dyr - ellers kan det være jeg kan finde én i London. Har I fundet jeres vinterjakke eller -frakke til den kommende sæson? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...