Sider

tirsdag den 23. september 2014

Mine skønhedsønsker for tiden

4. Miss Dior Blooming Bouquet parfume - 5. Chanel Eau Fraiche parfume - 6. CND topcoat

Man skulle tro, at når man arbejder i Matas, så bliver man lidt mættet af alle produkterne, men tværtimod så synes jeg bare, jeg bliver ved med at finde nye ting, som jeg super godt kunne tænke mig. Lige fortiden er de ovenstående ting at finde på min meget urealistiske ønskeliste. Men man har jo lov til at drømme ;)

Hvis vi starter fra en ende, så kunne jeg super godt tænke mig at eje Cliniques nye elektroniske rensebørste, da den bare renser huden så meget mere effektivt i dybden, og det kunne mine porer virkelig godt bruge! Fugtighedscremen fra Origins gør underværker for min hud specielt om vinteren, og jeg har kun en lille smule tilbage, så jeg har brug for en ny, da det virkelig bare er min yndlings. Jeg er også løbet tør for bodyscrub, og jeg har hørt så meget positivt om den fra REN, så den skal helt sikkert prøves på et tidspunkt. Og parfumerne dufter begge så godt! Den fra Dior fik jeg for nyligt en prøve på, som jeg forelskede mig i, mens jeg virkelig længe har sukket efter den fra Chanel.

Derudover har jeg næsten ikke mere topcoat tilbage, og jeg har igen hørt meget godt om den fra CND. Og i relation til scrub'en fra REN, så vil jeg rigtig gerne have købt mig en skrubbehandske, som jeg kan bruge sammen med den, så det bare lige bliver det mere effektivt. Sidst men ikke mindst, så har jeg længe beundret læbestiften fra Yves Saint Laurent. Farven ser umiddelbart voldsom ud, men det er mere en slags farvet læbepomade, så den giver den flotteste hindbærrøde farve på læberne - perfekt her til efteråret! Har I nogle skønhedsprodukter på jeres ønskeliste for tiden?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg eeeelsker parfumen fra Dior! :D

  SvarSlet
 2. Kunne også godt tænke mig at afprøve den der rensebørste fra Clinique - er sikker på, at det er godt for huden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den skulle gøre en kæmpe forskel for huden! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...