Sider

søndag den 21. september 2014

Mineralblush fra Lily Lolo


Jeg har før skrevet om min kærlighed til min mineralfoundation af mærket Lily Lolo fra Beautyakademiet.dk, så da jeg fik mulighed for at prøve endnu et produkt fra deres fine side, så var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være en af Lily Lolos mineralblushes, da blushes er én af mine absolutte yndlingsmakeupprodukter.

Jeg valgte farven "Clementine", som er uden glimmer og en mere varm farve, da de som regel klæder mig bedst. Den er mere rød i farven i forhold til de andre blushes, jeg har, så jeg er så glad for den. Farven er virkelig fin og den ligger super pænt på huden - dog skal man selvfølgelig være lidt forsigtig under påføringen, da det jo er et løst produkt, for ellers ender man med farve over det hele. Men det kræver bare lidt tilvænning, og så er det ganske let. Og selvom farven måske ser lidt voldsom ud i bøtten, så ser den virkelig naturlig ud, når den kommer på, som I kan se her:


Så jeg vil helt klart anbefale et smut forbi Beautyakademiet.dk, for de har et stort og lækkert udvalg af beauty og makeup, og jeg kan i hvert fald kun sige positive ting om det mineralmakeup fra dem, som jeg har prøvet. Hvad med jer, har I erfaringer med Lily Lolo eller andet mineralmakeup? :)

(I samarbejde med Beautyakademiet.dk)
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...