Sider

tirsdag den 30. september 2014

Skønhedsfavoritter: September 2014


Så er det igen blevet tid til nogle skønhedsfavoritter fra den forgangne måned. September har været en sindssygt travl måned for mig, så selvom jeg faktisk har fået en hel del nye lækre skønhedsprodukter, så har jeg slet ikke haft tid nok til at teste dem og forme en ordentlig mening om dem. Så det er ukarakteristisk få produkter, jeg har fundet frem denne gang, men det er måske også kun godt nok ;) Produkterne bærer præg af, at min hud har været lidt problematisk på det sidste både med urenheder og tørhed - jeg tænker det er pga. de skiftende temperaturer og mit travle program.

1. La Roche-Posay "Effaclar Duo" creme:
Når min hud kommer ind i en periode med urenheder, så er denne altid min redning! Jeg bruger den på de ramte områder, og så er det bare som om, at de forsvinder hurtigere, og der kommer ikke nye til. Og min hud er allerede ren igen nu heldigvis. Det kan selvfølgelig godt være tilfældigt, men jeg vælger at tro, det er pga. cremen.

2. Origins "Clear Improvement" maske:
I forbindelse med perioden med urenheder, kunne jeg også helt klart se flere blokerede porer, og så er denne kulmaske bare guld værd til at få renset ud i dem, hvis man bruger den flere gange om ugen.

3. Chanel negelak i farven "533 April":
Min ultimative yndlingsneglelak! Det er helt klart den neglelak, som jeg holder mest af, da farven simpelthen er så smuk og klassisk og bare én, jeg aldrig bliver træt af. Jeg bliver altid helt forelsket i den igen her om efteråret, hvor jeg finder de mørkere farver frem igen. Og så har den en super god dækkeevne, hvor man godt kunne slippe af sted med ét tykt lag.

4. Origins "Make A Difference Plus +" fugtighedscreme:
Endnu en klar favorit! Det er én af de bedste fugtighedscremer, jeg har prøvet. Og som jeg nævnte sidste måned, så har jeg over sommeren brugt "GinZing"-cremen også fra Origins, men den gav bare ikke nok fugt længere, så jeg har fundet denne frem igen og kan allerede mærke forskel. Desværre har jeg næsten ikke mere tilbage af den, som I måske kan ane, så jeg vil helt sikkert overveje at købe en ny, når jeg dog lige først har brugt nogle andre op, som jeg har liggende. Men den er i hvert fald super let og lækker i konsistensen, dufter fantastisk og giver masser af fugt!

5. Tromborg mineralfoundation i farven "Vanilla":
Jeg er stor fan af mineralfoundations (se bl.a. her) og denne er bestemt ikke en undtagelse! Den er dog lidt anderledes, da den har en anelse shimmer i sig, hvilket umiddelbart lyder lidt skræmmende. Men på huden kan man intet shimmer se, men i stedet får huden bare en helt naturlig glød og udstråling, som er guld værd her i de koldere tider, hvor huden ellers godt kan se lidt trist ud. Og så giver den selvfølgelig også en god dækning og ensartethed til huden.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Gode favoritter, jeg elsker selv neglelakken!! :)
  Håber du vil kigge forbi vores blog!
  Amalie, sundesager.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig også så smuk!
   Og det kan du tro jeg vil :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...