Sider

tirsdag den 9. september 2014

Sygdom og ømhed

Efter træning og forebyggende c-vitaminer! Følg mig på Instagram lige her :)

Øv, jeg har ligget syg hele dagen i dag! Jeg begyndte allerede at få det dårligt i løbet af i går, og det var ikke helt uventet, da min far også ligger syg for tiden, og jeg jo lige har været hjemme på besøg. Så jeg har bare haft hovedpine, ondt i halsen og følt mig skidt tilpas, samtidig med at hele min krop gør ondt efter træningen i søndags. Så trælst! Men det er heldigvis blevet bedre her til aften, så jeg regner med at være klar igen til i morgen. Der er virkelig også bare meget sygdom i omløb for tiden - er I også blevet ramt eller er I gået fri?

Jeg har forresten fundet en vinder af min giveaway! Tak for de mange tilmeldinger, desværre kan der kun være én vinder, og det blev Betty Jacobsen. Tillykke, jeg har sendt dig en mail :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...