Sider

søndag den 5. oktober 2014

Anbefaling: Kvinden i Buret & Fasandræberne


Jeg var i biografen med familien i går aftes for at se "Fansandræberne" - opfølgeren til "Kvinden i Buret" i Afdeling Q-serien, som jo er baseret på de populære bøger af Jussi Adler-Olsen. Jeg har læst alle bøgerne og er ret stor fan, og det er jeg bestemt også af filmene. Og filmen i går levede helt klart op til den forrige - den var virkelig spændende, godt lavet og med virkelig godt skuespil. Så jeg vil lige sende en anbefaling af sted af dem begge, specielt fordi "Kvinden i Buret" bliver sendt i aften på TV2 kl. 21. Så hvis I har lyst til en god krimi/spændingsfilm sådan en søndag aften, så er den helt perfekt! Jeg skal i hvert fald se den - igen :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...