Sider

onsdag den 15. oktober 2014

Et lille sneak peek på dagens outfit


Beklager endnu et Instagram-billede, og jeg er ikke synderligt begejstret for det der med outfit "sneak peeks", som om det er én eller anden stor og betydningsfuld begivenhed, man ser frem til. Men jeg tænkte, at jeg ville dele billedet, da jeg ikke lige ved, hvornår jeg får mulighed for at tage rigtige billeder af outfittet med det nærmest konstante regnvejr, det lyder til, vi får de næste mange dage. Øv, hvor er det bare trist! Men tilbage til "outfittet", så er jeg super glad for mine nye læderbukser, som jeg havde på for første gang i dag, samt en ny lækker og vamset strikketrøje, som jeg fik til en latterligt god pris (35 kr!) i H&M i går takket være et promotion card, Club-bonus og studierabat. Det kan vi lide!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Ej, de bukser ser virkelig fede ud. Jeg vil så gerne selv have et par,
  men jeg har endnu ikke taget mig sammen til at købe nogle. Måske
  jeg skulle tage et smut forbi H&M en dag :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald bare super glad for dem! Og så er prisen jo også til at overkomme ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...