Sider

søndag den 12. oktober 2014

Et outfit fra denne uge

Skjorte: H&M - Bukser: H&M - Støvler: Bianco - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Et outfit fra en dag i ugen (kan ikke huske hvilken), som jeg ikke lige har fået redigeret billederne af før i dag. Bukserne er nye og jeg er så vild med farven! De giver bare et helt andet look til outfits med den grønne farve, synes jeg. Nå, men jeg har haft en dejlig weekend. I går havde jeg en travl vagt på arbejdet, hvorefter jeg mødtes med min søster, forældre og farmor, da vi havde aftalt at skulle ud at spise. Det var så lækkert (se hvad jeg fik her)! I dag har jeg så bare sovet længe, fået vasket tøj, gjort lidt rent, trænet og selvfølgelig også slappet lidt af. Så nu er jeg klar til en ny uge, selvom jeg godt nok er lidt misundelig på alle dem, der har efterårsferie ;)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert outfit :o)))
  Jeg tror faktisk jeg har prøvet skjorten i H&M her for et stykke tid siden.
  Desværre passede den ikke mig så godt :/

  Knus fra Isabella <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og nej, synes tit det er svært og meget individuelt med fittet på skjorter - der er ikke ret mange, der er pæne til mig desværre ;)

   Slet
 2. Skjorten er ret lækker, er nemlig selv på jagt efter en alm. hvid skjorte :) Og ja, dejligt med lidt farve på bukserne, det giver lige det der ekstra ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare super glad for den! Og ja lige præcis :)

   Slet
 3. Lækkert outfit, er så vild med dine bukser <3

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også rigtig glad for dem :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...