Sider

fredag den 31. oktober 2014

Ja tak til gratis læbestifter

MAC "Fanfare" og "Capricious" læbestifter

Ét af mine yndlingsmærker indenfor makeup er MAC, og de har et rigtig fedt koncept, der hedder "Back 2 MAC", hvor man kan aflevere 6 tomme produkter tilbage til dem og få en gratis læbestift retur. Desværre kan man ikke dette herhjemme i Danmark, men heldigvis er der jo så mulighed for det, hvis man skal til udlandet. Jeg benyttede mig af det for nogle år siden i Frankrig og nu her, da jeg skulle til London havde jeg faktisk fået samlet (med hjælp fra min mor og søster) hele 12 tomme produkter sammen, og jeg kunne derfor vælge to gratis læbestifter. Valget faldt på de to på billedet, som begge har masser af farve, men uden at være alt for dramatiske. Det er virkelig bare så fedt med gratis ting! Hvis I står og skal ud at rejse, så har Pudderdåserne.dk en liste over nogle af de lande, der har Back 2 MAC lige her. Så det er bare med at udnytte det, hvis du alligevel har nogle tomme produkter liggende :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...