Sider

onsdag den 29. oktober 2014

Lidt billeder fra London

Vores hotel, som bestemt kan anbefales (Studios2Let) - elsker at bygningen runder!

The British Library, som vi desværre ikke lige fik besøgt, men bare gik forbi.

St. Pancras stationen - virkelig smuk!

Den også smukke King's Cross station.

King's Cross inden i - Harry Potter minder! ;)

Lidt interessant gadeudsmykning ved siden af King's Cross.

Jeg tog faktisk ikke specielt mange billeder i London udover, da vi var i Harry Potter-studiet (der tog jeg til gengæld også mange, så de kræver et indlæg for sig selv), mest fordi de andre dage mest blev brugt på shopping. De klassiske seværdigheder så jeg nemlig sidst, jeg var der. Men lidt billeder blev det da til fra området, vi boede i, hvor hotellet kun var få minutters gang fra King's Cross og St. Pancras stationerne. Der er altså så fint i London! :)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Ååh jeg savner London! Sidst jeg var der, var i 2009!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jeg godt forstå - det er virkelig også en skøn by! Og tæt nok på til at man sagtens bare kan tage en forlænget weekend der :)

   Slet
 2. Savner London :(
  Glæder mig til at se billeder fra London Studiet :)

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jeg godt forstå - gør jeg også allerede! Og billederne er meget snart på vej ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...