Sider

fredag den 24. oktober 2014

Lidt tilfældige facts


Mens jeg forhåbentlig nyder tilværelsen i London, får I lige en omgang random facts om mig - jeg har desværre ikke haft tid til at forberede andet til bloggen, men de er vel også altid sjove? ;)

- Jeg er normalt rimelig rolig af temperament, men hvis der er noget, der kan få mig til at overreagere og pisse mig fuldstændigt af, så er det støvsugere. De kører ind i alting, sætter sig fast, slangen slår knuder og det gør mig bare så gal!
- Jeg er vel nok desværre en anelse afhængig af sukker.
- Jeg har boet 5 steder i mit liv; en lejlighed, et rækkehus og to parcelhuse med mine forældre og min nuværende lejlighed, som det eneste sted for mig selv.
- Jeg var virkelig rædselsslagen for hunde, da jeg var yngre, men nu er jeg helt vild med dem!
- Jeg skal også så snart det overhovedet bliver muligt for mig med tid og overskud have en hund selv - allerhelst en pomeranian magen til min elskede Minnie.
- Jeg har aldrig forstået folks begejstring over Pyrus-julekalenderne, for de har virkelig aldrig rigtig sagt mig noget. Så hvorfor skal de absolut genudsende én af dem IGEN i år altså?
- Jeg kunne førhen virkelig tit huske, hvad jeg drømte om natten, men i løbet af de sidste par år, har jeg kun kunnet huske ganske få. Ved ikke lige hvad der er sket dér - alderdom måske? ;)
- Jeg voksede op i den samme lillebitte by (ca 1000 indbyggere) som selveste Connie Nielsen og håndboldspilleren Lotte Kiærskou. Det var en god by!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Elsker sådan nogle indlæg!
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud.
  // Sarah - bysarah.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! ;) Og jeg kigger da lige forbi!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...