Sider

mandag den 6. oktober 2014

Lørdagens outfit med en lille gæst

Skjorte: H&M - Jeans: Jacqueline De Yong - Støvler: Bianco - Taske: David Jones 
Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Et rimelig afslappet outfit fra i lørdags, hvor jeg om formiddagen var på en lille shoppetur med min mor og fik købt nogle fine ting, som jeg glæder mig til at vise jer. Skjorten er også ny og én af tre ting, jeg allerede har købt fra min collage med H&M-favoritter, som jeg postede for en uges tid siden. Så det er altså ikke bare for sjov, at jeg laver de collager ;)

Men ellers har jeg haft den skønneste weekend med min familie og ikke mindst Minnie, som gerne ville med på billederne. Åh, hvor er hun bare dejlig! I dag er jeg så kommet hjem til mig selv igen, hvor jeg bl.a. har været inde og træne, handlet ind og lavet lækker grøntsagssuppe til aftensmad. Håber også I har haft en skøn weekend!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...