Sider

fredag den 3. oktober 2014

Mangel på tv-serier


Jeg har gennem de sidste mange år fulgt med i rigtig mange tv-serier, så efteråret er altid en super spændende tid for mig, fordi alle serierne starter op igen med nye sæsoner. Det er dog gået op for mig i år, at jeg faktisk næsten ikke følger med i nogle længere - og slet ikke på et særlig entusiastisk niveau. Faktisk er det kun "The Vampire Diaries" og "Revenge", som jeg glæder mig til hver uge (de er til gengæld også bare virkelig gode!). Jeg synes dog det er lidt sørgeligt med så få, for jeg elsker at have nye afsnit at se frem til i løbet af ugen. Men mange af dem, jeg fulgte med i, er stoppet, og så har jeg ikke lige fundet nogle nye alternativer. Så jeg vil rigtig gerne høre jer, hvilke serier følger I med i og anbefaler? Jeg er åben for det meste!

Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Der er altid PLL (Pretty Little Liars), Awkward, Faking It, The hundred ... Jeg kan ikke lige huske de sidste.

  SvarSlet
 2. Jeg følger The Originals cross over fra Vampire Diaries. The Black list, agents of shield, haven, pretty little liars :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ser som dig Revenge og Vampire Diaries som er lige er startet op. Så ser jeg Pretty Little Liars, the Originals, Teenwolf, Carrie Diaries og Hart of Dixie som endnu ike har haft sæsonpremiere.
  Af de ikke så Teen'ede ser jeg Orange is the new black, Game of Thrones og Homeland... :)

  ooog hvis du skulle kede dig, og har set Pretty Little Iars, så kan du altid slå lidt tid ihjel med Ravenswood...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...