Sider

fredag den 10. oktober 2014

Min yndlingsduft


Jeg er ret kræsen når det kommer til parfumer - eller der er egentlig rigtig mange, som jeg synes dufter super godt, det er dog bare kun nogle ganske få, jeg har lyst til selv at bruge. Og jeg er heller ikke særlig god til at skifte mellem flere dufte, jeg bruger som regel altid den samme. For nogle år siden kastede jeg min kærlighed på Juicy Coutures "Viva La Juicy", som jeg nåede at bruge en del af inden "Noir"-udgaven af duften kom, som jeg forelskede mig endnu mere i. De minder selvfølgelig meget om hinanden, men der er bare noget over "Noir", som gør at det er den jeg rækker ud efter hver dag. De er begge ret søde og unge i duften, og måske ikke de mest sofistikerede, men jeg synes bare de dufter så fantastisk, og det er jo det vigtigste. Og så er flakonerne jo bare så fine (og et meget godt billede på, hvordan de dufter!).

Selvom jeg er super glad for dem begge og ikke har det store behov for at variere duft, så vil jeg dog rigtig gerne tilføje Chanels "Chance Eau Fraiche" til samlingen (som består af flere end de to - det er bare som sagt hovedsageligt dem, jeg bruger), da jeg har været vild med den duft i evigheder efterhånden. Så nu må det snart være!
Hvad er din yndlingsduft og er der nogle du gerne vil tilføje til din samling? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...