Sider

torsdag den 30. oktober 2014

Nye efterårskrimier til mig


Jeg ved ikke, hvad der er med efteråret og krimier for mig, men jeg får bare altid lyst til til en god krimi, når vejret bliver koldere med blæst, regn og tidligere mørke. Det passer bare så godt sammen! Så derfor faldt mit valg selvfølgelig også på et par krimier, da jeg ville købe lidt bøger med hjem fra London. Den ene er den nyeste bog i én af mine absolutte yndlingskrimiserier, nemlig den Peter James skriver om Roy Grace. Så den har jeg glædet mig til at læse længe, og jeg har allerede så småt taget hul på den. Den anden er bog nr. 2 i J.K. Rowlings "nye" krimiserie under pseudonymet Robert Galbraith (var det nu også nødvendigt??). Jeg kunne vældig godt lide den første i serien, så selvfølgelig skulle denne prøves også. Så nu mangler jeg bestemt ikke læsestof det næste stykke tid, for jeg har desværre stadig ikke den helt store tid til hyggelæsning. Men når vi snakker om krimier, så skal jeg da vist også liiige have fat i den nye Jussi Adler-Olsen! Læser I også flere krimier om efteråret og har i en yndlingskrimi, I kan anbefale? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det kan jo være nogen kommer med en god ide at følge med her^^ Men Karin Slaughter er god :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hende har jeg faktisk ikke læst noget af endnu! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...