Sider

mandag den 20. oktober 2014

Outfit i strik og læderbukser

Strik: H&M (lignende- Bukser: H&M - Støvler: Bianco - Ur: Michael Kors


Så fik jeg endelig taget ordentlige billeder af outfittet fra i sidste uge, selvom det begyndte at regne undervejs. Det bliver kun meget kort fra mig i dag, da jeg har haft en virkelig lang dag. Heldigvis har jeg nu afleveret skoleprojektet, så nu kan jeg endelig fokusere på at få pakket ordentligt og forberedt de sidste ting til London. Men tilbage til outfittet, så er jeg selv ret glad for kombinationen af den chunky strik og læderbukserne. Det bliver klart en ny favoritkombination her i efteråret og til vinter. Men nu vil jeg smutte ind under dynen - jeg trænger virkelig til noget søvn ;)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er strikken bare smuk og lækkert look :)

  SvarSlet
 2. Hej Hej...

  Kunne du tænke dig at være med i en knæk cancer indsamling for bloggere??? <3
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Knus Jeanette :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne desværre ikke nå at være med, da jeg skulle til London :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...