Sider

tirsdag den 18. november 2014

En af de gode dage


Jeg har haft en vældig produktiv dag - én af de dage man oftest har, når man burde lave noget andet, i mit tilfælde mit bachelorprojekt. Jeg kom godt nok til at sove lidt for længe, men derefter var jeg inde i byen og ordne nogle ting og trænede i en times tid. Da jeg kom hjem, fik jeg gjort lidt rent, vasket tøj, skiftet sengetøj osv. Alt dét, der normalt er super kedeligt, men som pludselig bliver spændende, når man som sagt burde lave noget andet. Kender I det? Og så bagte jeg de lækreste foccacia-boller efter en opskrift på emilysalomon.dk, som jeg har haft bogmærket i evigheder, men aldrig lige har fået lavet før nu. Men det er bestemt ikke sidste gang, for mhmmm de er bare fantastiske!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...