Sider

mandag den 3. november 2014

En fantastisk oplevelse


Ét af de absolutte højdepunkter ved min tur til London var selvfølgelig, da vi var i Harry Potter studiet fyldt med sets og rekvisitter fra filmene. Det var virkelig en kæmpe oplevelse, når man er stor Harry Potter-fan som mig. Jeg må indrømme, at jeg næsten tog 200 billeder derinde, så jeg tænkte, jeg lige ville fortælle lidt om oplevelsen i dette indlæg og så fyre et par billedspam-indlæg af i løbet af de kommende dage, så det ikke bliver alt for meget på én gang. Men ja, det var som sagt en kæmpe oplevelse, og så surrealistisk at stå der midt i noget fra et univers, der har betydet så meget for én. Synes dog det hele virkede meget mindre i virkeligheden, men de kan jo virkelig også trylle med kameraet!

Jeg skulle selvfølgelig have en totalt overpriset souvenir med hjem derfra, og valget faldt på Honeydukes-bolsjeglasset (til ikke-nørder, så er det dér, de køber slik i film og bøger). Så kan jeg nemlig bruge glasset til opbevaring, når bolsjerne er spist (og det er de snart - mhmmm!), så det synes jeg var meget sjovt og praktisk. Prisen snakker vi ikke om ;) Men der kommer i hvert fald en masse billeder derfra i løbet af denne uge, så hold øje! Er der nogle af jer, der har besøgt studiet?

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Ej, hvor fedt! Jeg har ikke selv besøgt stedet, men jeg skal da helt sikkert hive min kæreste med derind når vi skal til London igen. Hvor ligger det henne, hvad koster det osv. osv. - fortæl endelig! :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...