Sider

lørdag den 8. november 2014

Et magisk sted, del 2

Dette var noget af det allersidste på touren og klart én af højdepunkterne! Nemlig "miniatureudgaven" af Hogwarts-slottet, som de har brugt til filmbillederne med computeranimerede omgivelser. Nu siger jeg miniature, fordi det jo er ret lille i forhold til, hvad det skal se ud til i filmene, men det er stadig 10+ meter højt og SÅ imponerende smukt lavet, hvor lyset bl.a. ændrer sig fra dag til nat og alle lysene i slottet dermed også tændes. Og med den smukkeste baggrundsmusik i rummet var det altså en anelse rørende!

Eliksir-lokalet med bl.a. selvrørende keddeler.

Weasley-køkkenet med flere af familiemedlemmerne og en selvhakkende kniv.

Uhyggelig scene!

Den skæve og finurlige Hogwarts-bro og mig.

På besøg hos Dursley-familien på Privet Drive 4!

Og på tur med Natbussen - jeg skal nok holde mig væk fra de resterende billeder ;)

Virkelig livagtige voksdukker og stakkels lille Dobby.

Diagon Alley! Synes det var lidt ærgerligt, at der var så mørkt og med alle de blå lys derinde - jeg ville hellere, at de havde lavet det som ved højlys dag, så det føltes lidt mere livagtigt, men det var nu stadig super fint.

Weasley-butikken og en bevægelig dukke, der kastede op - lækkert!

Der gik simpelthen dødsgardister rundt i studiet - meget creepy!

Virkelig flot og detaljeret grafisk arbejde.

Lige inden indgangen til souvenirshoppen og dermed slutningen på touren var der et rum fyldt med tryllestavsæsker fra gulv til loft, hvor jeg stødte på dette bekendte navn ;)

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, som I nok kan fornemme på min billedspam. Jeg vil klart anbefale at besøge studiet, hvis du er bare lidt fan af Harry Potter, for det er virkelig spændende og imponerende. Og det bliver så sjovt at se filmene igen snart, når man har set så mange af tingene i virkeligheden :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...