Sider

onsdag den 26. november 2014

I biografen: Mockingjay del 1


Jeg har været en tur i biografen i aften med en sød veninde for at se den nyeste Hunger Games-film "Mockingjay del 1". Jeg har ærlig talt været lidt skeptisk overfor den, da jeg ikke var kæmpe fan af bogen, og da slet ikke af beslutningen om at dele denne op i to film, fordi jeg simpelthen ikke synes, der sker nok i den til, at det er nødvendigt. Men jeg blev heldigvis positivt overrasket! Jeg synes det fungerede ret så godt alligevel og var generelt rigtig imponeret over filmen. Ved dog stadig ikke, om jeg ville have foretrukket det som én film, for jeg synes bare stadig det bliver nogle lidt mærkelige film, når det nærmest er én lang optakt til noget større, som man så skal vente et år på at se. Men ja, det fungerede dog som sagt alligevel ret godt det hele. Så jeg vil klart anbefale filmen! Har I set den endnu, og hvad synes I om den? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...