Sider

søndag den 16. november 2014

Lidt hverdagstanker


Hov, hvor blev de tre dage væk fra bloggen lige af?? Midt i diverse aftaler, julefrokost med arbejdet, familiefødselsdag osv., så blev den altså lige smidt lidt i baggrunden - sådan kan det gå! Men tidligere på ugen var jeg hjemme hos mine forældre på besøg i nogle dage for første gang i alt, alt for lang tid. Det var bare ren terapi for sjælen at komme hjem og blive opvartet lidt ovenpå et veloverstået praktikforløb og -eksamen og ikke mindst få ladet batterierne lidt op til, hvad der helt sikkert bliver en opslidende næste måneds tid, hvor jeg skal skrive mit afsluttende bachelorprojekt. Spørg mig lige om jeg har lyst til det! :( Er seriøst så deprimeret over det lige nu, jeg håber dog det bliver lidt bedre, når jeg kommer ordentligt i gang med det. Men til noget lidt mere opløftende, så se lige hvor fin min Kähler-vase er blevet, efter den har fået en lille vinter-makeover med nogle koglegrene. Tænk at der snart kun er en måned til jul!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg glæder mig sådan til jul, og jeg glæder mig meget til at pynte rigtigt op!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det samme her! Det er bare så hyggeligt :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...