Sider

søndag den 23. november 2014

Mine juleønsker i år

1. Træningshandsker - 2. Træningsarmbånd - 3. Sportsstrømper - 4. Krimier: her, her og her - 5. Undertøj: BH og trusser 

Så fik jeg endelig færdiggjort min lille collage med mine juleønsker i år, og jeg har også heldigvis fået det bedre i dag, så det er bare dejligt. Men ønskelisten er nu ret optimistisk, da jeg har en meget lille familie, og derfor ikke får vildt mange gaver (det er jo heller ikke det der betyder noget!), men lidt skal der jo også helst være at vælge i mellem, ikke? ;)

Men som I kan se, så ønsker jeg mig lidt træningsrelaterede ting i form af strømperne, telefonholderen og handskerne. Måske ikke de mest spændende ting, men meget praktiske at have. Derudover har jeg virkelig brug for en ny toilettaske, samt nattøj og undertøj og tingene på collagen er meget gode bud! Så er der selvfølgelig også en del skønhedsrelaterede ting - man skulle tro, man blev mættet af det af at arbejde i Matas, men det er kun omvendt. Specielt parfumen har jeg dog sukket efter i evigheder nu, den er bare så god. Og sidst men ikke mindst, så er der udkommet en del nye krimier på det sidste, som jeg utrolig gerne vil læse. Så det er egentlig, hvad jeg ønsker mig i år. Hvad ønsker I jer? :)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Åh, den kære juletid der venter :) Parfume og læsestof står også højt på min ønskeliste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også bare klassikere! :D

   Slet
 2. Lækre ønsker - Dem kan jeg godt forstå at du ønsker dig ;-)
  Amalie, sundesager.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak og det kan jeg bestemt også! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...