Sider

onsdag den 12. november 2014

Musikanbefaling: Denmark + Winter

(Denmark + Winter - We Gotta Get Out of This Place)

Jeg er blevet ret så vild med bandet Denmark + Winter, og da jeg ikke tror, der er så mange, der kender til dem, synes jeg lige, jeg vil smide en anbefaling af sted. Ud fra navnet går jeg ud fra, at det er et dansk band, men jeg kan ikke rigtig finde nogle informationer om dem, og de har kun lavet få sange. Alle sangene er nyfortolkninger af ældre sange, og de er bare alle så utrolig stemningsfulde og smukke, at man virkelig får helt gåsehud af dem. Flere af sangene har da også allerede formået at blive spillet i store amerikanske tv-shows som fx Pretty Little Liars, hvor jeg hørte dem første gang. Så her har I mine favoritter, som jeg helt klart synes, I skal tjekke ud og ikke mindst nyde! :)

(Denmark + Winter - Every Breath You Take)

(Denmark + Winter - Wild World)

Billede: Facebook.com/DenmarkandWinter

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...