Sider

mandag den 10. november 2014

Nye vinterfavoritter fra London


Jeg har slet ikke fået vist jer det tøj, jeg købte i London endnu. Jeg fandt nemlig nogle rigtig lækre ting, som allerede er blevet nogle nye favoritter her i det koldere vejr. Den grå strik er fra H&M og samme model som den, jeg har på i dette indlæg, da jeg synes den er så fin. Jeg købte den dog bare i en størrelse mindre denne gang, da jeg synes den anden var lige løs nok (selvom den kun er en medium!). Den grå blazer er også fra H&M og bare så fin og behagelig. Den lyse strik er fra Primark og kostede under 100 kr, så det var lidt af et kup, for den er bare så lækker blød. Og sidst men ikke mindst så stod vi næsten i kø til prøverummene i en halv time i Zara, hvor jeg dog heldigvis endte med at købe den mørkerøde rullekravestrik, som jeg elsker så højt! Der er faktisk allerede et outfit-indlæg på vej med den her én af de kommende dage ;) Så jeg er super glad for dem alle, for de er jo virkelig bare klassikere her til vinter!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...