Sider

tirsdag den 11. november 2014

Outfit: Ny strik og ultimativ afslapning

Strik: Zara - Leggings: H&M - Støvler: Bianco - Taske: New Look - Ur: Michael Kors


Denne kombination er allerede blevet brugt en del gange, siden jeg købte strikken i London for nogle uger siden. Den er nemlig lige præcis lang nok til, at jeg synes, jeg kan tillade mig bare at have leggings på under den, for den går nemlig lidt længere ned bag på, som I måske kan se. Så det er jo simpelthen bare noget af det mest behagelige at have på på de der afslappede dage, hvor man ikke lige orker stramme jeans - uden at det ser alt for afslappet og slasket ud. Så jeg er fan! Og så forestiller vi os lige, at jeg havde gidet at tage en mørkerød neglelak på den dag som prikken over i'et, ikke? ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...