Sider

fredag den 21. november 2014

Sygdom - åh nej!


Dette har stort set været min udsigt hele dagen i dag. Jeg er nemlig blevet ramt af en slem forkølelse med ondt i halsen, hovedpine og alt hvad der nu ellers følger med sådan en omgang. Øv, hvor er det altså bare surt. Specielt fordi jeg skal på arbejde i morgen, så jeg skal bare nå at blive nogenlunde rask til det! Jeg havde ellers arbejdet på et indlæg med mine juleønsker til i dag, men har simpelthen ikke haft energi til at få gjort det færdigt - energien har faktisk ikke rakt til andet end skiftevis at sove og se fjernsyn i dag. Håber jeres weekend er bedre end min indtil videre! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Åh nej. Jeg ønsker dig god bedring og håber virkelig, at energien vender tilbage!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have og det håber jeg virkelig også! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...