Sider

tirsdag den 30. december 2014

Dagens outfit - what?!

Blazer: H&M - Rullekrave: H&M - Jeans: Lee - Støvler: Bianco - Ur: Michael Kors


Skal vi ikke lige give et varmt velkommen tilbage til "dagens outfit"-indlæggene her på bloggen? Det sidste indlæg er nemlig helt tilbage fra den 11. november, og det er da godt nok efterhånden noget tid siden - alt for lang tid! Billederne fra i dag er dog ikke taget i de allermest prangende omgivelser, men lige meget hurtigt, da jeg skulle ud af døren hjemme ved mine forældre for at tage toget hjem til mig selv igen. Nu sidder jeg så i min lejlighed og er ved at gøre klar til i morgen. Dagen byder først på nogle timers arbejde for mit vedkommende, hvorefter jeg tager hjem til en sød veninde for at holde nytår. Det bliver "bare" en afslappet og hyggelig aften med lækker mad og godt selskab, lige som jeg bedst kan lide det! Hvad har I af planer i morgen? Og rigtig godt nytår! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...