Sider

lørdag den 27. december 2014

De bedste julegaver


Jeg er såååå glad og taknemmelig over mine fantastastiske julegaver! Så jeg tænkte lige jeg ville dele lidt billeder af dem med jer, da jeg selv synes, det er super sjovt at se, hvad andre har fået (nysgerrighed længe leve!). De fleste ting fremgår vist ret tydeligt på billedet, men de ting, der måske ikke helt gør, er træningshandsker, armbind til løb med telefon, rensesvampe, samt gavekort til H&M og Change. Jeg er en heldig pige! Og tjek lige det lækre solskinslys, der var 1. juledag, da jeg tog billederne - det var bare så fint. Hvilke lækre gaver har I fået? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Lækre ting, jeg fik en masse kongeligt porcelæn, parfume, sengetøj, dvd'er og en tur til Paris <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det også bare super lækkert! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...