Sider

lørdag den 6. december 2014

For tiden...


Random billede, men lidt visuelt skal der jo være, ikke? ;) Som I måske har bemærket, så er der noget stille på bloggen for tiden. Sagen er den, at jeg nu er gået ind i de sidste to uger inden deadline for aflevering af mit bachelorprojekt, hvilket vil sige, at der er rimelig meget stress på i min verden. Jeg arbejder nemlig også længe i weekenderne, så jeg har desværre ikke ret meget tid til overs til andet en projektet. Det er virkelig ikke en dans på roser, kan jeg fortælle jer! Men derfor vil jeg ikke love ret meget aktivitet de næste uger, jeg tror dog ikke helt jeg kan holde mig væk heldigvis. Rigtig god weekend til jer alle :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...