Sider

onsdag den 24. december 2014

Glædelig jul!


Så blev det sørme allerede juleaften igen! Det er vildt som tiden flyver af sted. Men jeg er så småt ved at være klar til i aften - de sidste gaver er pakket ind og jeg har lige lagt neglelak på. Jeg skal holde jul hos min onkel, hans kæreste og mine kusiner i år, hvor min farmor også kommer og så selvfølgelig mine forældre, søster og Minnie. Det skal helt sikkert nok blive en fantastisk aften, og så lover de jo lidt sne heroppe i det nordjyske sidst på dagen, så jeg håber på lidt sne lige som prikken over i'et. Hvor skal I holde jul henne? Rigtig glædelig jul allesammen! :)


Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Rigtig god jul og glædelig 1. juledag. :)
    Jeg holdt juleaften hos min tante og onkel, i ro og mag og med masser af hyggge. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...