Sider

torsdag den 18. december 2014

Hej til livet og friheden!


Jeg kan nu officielt vende tilbage til livet igen! Jeg har nemlig endelig afleveret mit bachelorprojekt, og endda over 12 timer inden den endelige deadline. Hvem er jeg lige? Men jeg er virkelig så lettet, for den sidste måneds tid har virkelig bare været den vildeste rutsjetur. Jeg er så stolt over, at jeg overhovedet fik afleveret, og så må det gå som det går - jeg er i hvert fald tilfreds, og det må vel være det vigtigste? Men dette betyder også, at jeg endelig kan lægge noget energi i bloggen igen, for det har simpelthen ikke været muligt her i den sidste det af projektperioden. Dog vil jeg ikke love en masse for de kommende dage. I morgen skal jeg nemlig have købt alle julegaver (har ikke købt én eneste endnu), og både lørdag og søndag står på nogle lange og uden tvivl meget travle dage på job i Matas. Nu får vi se! Men I kan tro, jeg har savnet bloggen, mens jeg har været væk :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...