Sider

mandag den 22. december 2014

Juleferie!


Jeg kan nu endelig sige, at jeg har juleferie efter det opslidende bachelorprojekt og nogle lange, hårde og hyggelige dage på arbejde med masser af gaveindpakning og smalltalk med kunder. Så i dag er jeg taget hjem til mine forældre på juleferie, og det er bare så dejligt. Så føles det endelig som rigtig jul! I morgen skal jeg ind til byen og have ordnet en sidste lille julegave - har været alt for sent ude i år pga. opgaven. Men derefter står den på familiehygge og risengrød til aftensmad inden det går løs onsdag. Er I ved at være klar til julen? :)


Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg er også ved at være klar. :) Huset er gjort rent og julegaver og småkager er pakket ned til i morgen, hvor jeg skal holde jul hos familien. Resten af dagen skal gå med min hovedopgave som skal afleveres 5. januar, og selvom dét er knap så julet, så skal det jo gøres. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor trælst at du skal skirve opgave i julen! Men det lyder bare godt - rigtig god jul! :)

   Slet
 2. Lyder skønt! Jeg går på juleferie om en times tid :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...